Τελικά να επιλέξω ή όχι δερμάτινο καναπέ;

Το δέρμα προσφέρει άλλη αίγλη στο σπίτι και είναι εδώ και χρόνια ένας στάνταρ τρόπος να προσδώσετε στον χώρο μία αριστοκρατική πινελιά! Άρα στην ερώτησή σας να αγοράσετε ή όχι έναν δερμάτινο καναπέ η απάντηση είναι ΝΑΙ με κλειστά μάτια. Το μοντέρνο ντεκόρ θέλει τις δερμάτινες πολυθρόνες και τους καναπέδες να διακοσμούνται ακόμα και με διαφορετικές υφές.

Ας αφήσουμε για λίγο στην άκρη τα τεχνητά υλικά και ας δούμε ξεκάθαρα την υπεροχή του δερμάτινου καναπέ, ο οποίος αποδεικνύεται πολύ ανθεκτικός.

Φιλικός προς το περιβάλλον

Ο δερμάτινος καναπές δεν προέρχεται από δέρμα ζώου αλλά από ανανεώσιμη πηγή ενέργειας, με φυσικούς πόρους, που επιτρέπουν στο έπιπλο να αναπνέει. Μπορεί το δέρμα να προσαρμόζεται σε οποιεσδήποτε μεταβολές της θερμοκρασίας με αποτέλεσμα να είναι δροσερό το καλοκαίρι και ζεστό τον χειμώνα!

Ανθεκτικό στην καθημερινή χρήση

Το δέρμα αντέχει περισσότερο σε σχέση με το ύφασμα και σε όλες τις καταπονήσεις της καθημερινότητας. Στρώστε κάτι πάνω στον καναπέ όταν δεν έχετε καλεσμένους για να αποφύγετε το σκίσιμο, το οποίο είναι το μόνο μειονέκτημα του δερμάτινου καναπέ. Μην ξεχνάτε ότι με τη σωστή φροντίδα ο καναπές από δέρμα μπορεί να αντέξει μια ολόκληρη ζωή! Δεν είναι τυχαία η προτίμησή του σε κοινόχρηστους χώρους ιατρείου.

Οικονομική λύση

Μία από τις πιο αξιόλογες επενδύσεις είναι ο δερμάτινος καναπές. Αναλογιστείτε ότι το ποσό που θα διαθέσετε αντιστοιχεί σε πάρα πολλά χρόνια χρήσης!